Verkoopartikelen


Zoekt u een leuk kadootje voor een visite, een verjaardag of zomaar een aardigheidje voor uzelf? Dan bent u bij ons aan het goede adres! We hebben een heleboel (Indonesische) artikelen. Als u hier iets van koopt dan steunt u gelijk ons goede doel.

Nieuw in ons assortiment = LOVE SOEP = !!!

Deze soep op basis van natuurlijke ingrediënten is verrassend lekker, niet eerder in Nederland gezien en geproefd. (Niet echt vergelijkbaar met andere soep). Er zit onder andere linzen, parelgort en erwten in. Zelf alleen nog tomaten en gehakt toevoegen. Ontzettend lekker, probeer het zelf!!

- Klein potje (genoeg voor 2 liter soep) € 2,5
- Grote pot (genoeg voor 4 liter soep) € 4,00


Indonesische kruidcake:

Kruidcake met originele Indonesische kruiden. Een pot kruidcakemix is 4,50 euro per stuk en geschikt voor één grote of twee kleinere cakes. De cakemix is ook verkrijgbaar in een zak. Deze zijn 3,50 euro per stuk.


Havermoutkoekjes met stukjes chocolade (pot 4,50 euro, zak 3,50 euro)


Indonesische rijstzakjes € 3,50:
1. Opor ayam (kipgerecht met kokosmelk)
2. Kare (kipgerecht in curry saus)
3. Soto ayam (Indonesische kippensoep)
4. Gulai (vleesgerecht in pittige curry saus)


De opbrengst van al deze artikelen komt volledig ten goede van het werk van Pieter & Jacomien. De artikelen zijn altijd (op bestelling) te verkrijgen via onze thuisfrontcommissie (tfcvdwilt@gmail.com). Wat de Indonesische artikelen betreft: zolang de voorraad strekt!

Geen opmerkingen: