Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter & Jacomien, Julia, Ivana en Jesse van der Wilt. Van 2011 - 2020 hebben wij in Papua, Indonesië gewoond en zijn sindsdien verbonden aan een onderwijsproject daar. Wamena is gelegen in de Baliemvallei in het hooggebergte van Papua. 

Wij werkten in Wamena voor een lokale organisatie, Yayasan Kristen Wamena (YKW). YKW is in het verleden voornamelijk gefinancierd door Oikonomos foundation, de organisatie die ons in 2011 heeft uitgezonden. In 2015 heeft Oikonomos de steun noodgedwongen moeten afbouwen. Om dit belangrijke werk toch voort te kunnen zetten, hebben Pieter en Jacomien een financiële achterban opgebouwd, met als doel de jeugd in de Baliemvallei een betere toekomst te kunnen bieden. Pieter en Jacomien hebben hun werk voort kunnen zetten onder Stichting Karunia foundation. Sinds maart 2020 zijn we gerepatrieerd, maar Pieter blijft het werk op de christelijke hogeschool (STKIP) vanuit Nederland voortzetten en hoopt ook regelmatig naar Papua te gaan voor een werkbezoek. Jacomien is als vrijwilliger betrokken bij Karunia. 


Karunia heeft als doel om vanuit naastenliefde het onderwijs in de hooglanden van Papua te verbeteren. 
Bezoek voor meer informatie de website van stichting Karunia foundation: www.karunia.org1 opmerking:

evelyn zei

ha Ivana
nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag
nog vele jaren ik hoop dat je een fijne verjaardag heb gehad we sturen nog een cadeautje op hier is het nu kerstvakantie
2 weken dus fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
ik hoop je weer gauw te zien!

groetjes van Evelyn (heb je leuke cadeaus gehad?)