Wie zijn wij?

Wij zijn Pieter & Jacomien, Julia, Ivana en Jesse van der Wilt. We wonen en werken sinds 2011 als ontwikkelingswerker in het onderwijs in Wamena, gelegen in de Baliemvallei in het hooggebergte van Papua. 

Wij werken in Wamena voor een lokale organisatie, Yayasan Kristen Wamena (YKW). YKW is in het verleden voornamelijk gefinancierd door Oikonomos foundation, de organisatie die ons in 2011 heeft uitgezonden. Oikonomos ziet nog steeds de noodzaak van dit programma maar moest vanwege achterblijvende inkomsten de steun noodgedwongen afbouwen. Om dit belangrijke werk toch voort te kunnen zetten, hebben Pieter en Jacomien een financiële achterban opgebouwd, met als doel de jeugd in de Baliemvallei een betere toekomst te kunnen bieden. Pieter en Jacomien hebben werk voort kunnen zetten onder Stichting Licht op Papua. 


Stichting Licht op Papua heeft als doel het opleiden van de jonge generatie op Papua en hen te begeleiden om God en de naaste professioneel te dienen met behulp van luchtvaart, onderwijs, medische trainingen en sociale service, om zo een licht te kunnen zijn op Papua.Bezoek voor meer informatie de website van Stichting Licht op Papua: www.lichtoppapua.nl 
Geen opmerkingen: