7 april 2008

Datum vertrek onzeker

Helaas niet zo'n leuk bericht. We hebben nog al wat problemen met de visumaanvraag. (Te laat opgestuurd vanuit Papua, miste een blaadje, werkvergunning Jacomien lukt niet enz.) Dit betekent dat het nog wel een poosje kan gaan duren voor we weg kunnen. Als het goed is horen we morgen meer. We hopen dat het nog deze maand gaat lukken. We zitten nu in een vakantiehuis en de 22e moeten we er uit, dan komen er weer nieuwe mensen in. Het is heel vervelend, want het is allemaal erg onzeker. Je hoort waarschijnlijk pas echt bericht als het visum er daadwerkelijk is en dan vertrek je ook meteen. Zodra we meer weten zetten we het op de site.

3 opmerkingen:

tante Ali zei

Wat kost zo'n visum toch altijd veel moeite. Een schrale troost... maar het lijkt er op dat het de normale gang van zaken is op die ambassades!!

Leuk die foto's!

Groetjes

Suus zei

Nou, nu snap ik het een beetje.
Heb net een mail gestuurd waarin ik allemaak dingen vraag die ik nu op jullie site lees.... Maar wel frustrerend dat je er zelf niets aan kunt doen om het proces te laten opschieten! geduld geduld geduld.... Leuk die foto van Ivana!
groetjes van Suus

Peter en Ellemieke zei

Hallo! We zijn even in een internetcafe, dus tijd om op jullie blogspot te kijken! Ziet er goed uit! En wat een gaaf afscheid zeg! Balen wel he dat het nu allemaal weer langer gaat duren.. Sja, als al dat geregel er niet bij zat.. Zou een hoop frustratie schelen! We hopen dat het gauw allemaal wel zal lukken. Als jullie daar zitten, zitten jullie hemelsbreed denk ik even ver van ons vandaan als de mensjes in NL!
Veel liefs vanuit Zuid-Afrika..
Peter en Ellemieke