26 april 2008

We zijn nog steeds in NL

Hier weer eens een berichtje van onze kant. We zijn nog steeds in NL dus. Op straat, in de winkel, in de kerk worden we weet-ik-niet-hoe-vaak aangesproken of nagekeken, zo van 'Zijn jullie er nu nog steeds?' Mijn antwoord is steeds: "Voorlopig zitten we hier nog wel, er zijn mensen die er wel een jaar op moeten wachten..." Maar dat hopen we niet hoor. Als het goed is komt het visum in de loop van volgende week naar NL. Het moet een aantal werkdagen op de ambassade liggen, maar die is vanaf Koninginnedag t/m bevrijdingsdag gesloten, dus dat schiet niet op. Hopelijk kunnen we in de tweede week van mei weg.
Vandaag zijn we naar Kapelle verhuisd. Pa en ma van Dijk zitten nu in Indonesie. Zij gaan ook naar Yogja, ze gaan in ons huis slapen. Het zou wel erg leuk zijn als we hen daar nog kunnen ontmoeten, maar die kans wordt steeds kleiner. Zij komen 8 mei terug. We wachten het allemaal maar weer rustig af. Zodra we meer weten zetten we het op de site.

3 opmerkingen:

tante Ali zei

Dat is dan nog een paar weken extra vakantie. Niet leuk maar maak er wat van. Heb je zin in even "buurten"....welkom!!

Jaco, Elselien en Alexandra zei

Het zit jullie niet mee, zeg! Houd vol, ondanks dat jullie moeten wachten zonder te weten wanneer dat gaat veranderen! Sterkte met alles...

tante Nellie zei

Wat spannend, PJJI!!!!
Het zou toch wel erg fijn zijn als jullie pa&ma Van Dijk toch nog in jullie a.s. home zouden mogen ontmoeten. de familie is wel reislustig, zeg.
P&D in Basdung
Niek in Israƫl
Willemien in Thailand.

Ik vermaak me wel in NL............