15 mei 2008

Ook 20e gaat niet door

Tja, het duurt nog al voor ik het verheugende bericht er op kan zetten. Helaas wordt de tijd i.p.v. korter juist langer... Op dit moment zeggen ze dat het nog 3 weken duurt. (Misschien volgende week 4 weken).

3 opmerkingen:

Anoniem zei

nee, hier wordt echt jullie geduld beproefd zeg. Maar het komt natuurlijk goed! Alleen lastig al die reacties van mensen die allemaal hetzelfde vragen... ben je nu nog hier???? Hee dat huis in YogYa ziet er geweldig luxe uit zeg! Hallooo! Gaat alles verder goed met jullie en de meiden?
Als je nog een keer zin en tijd hebt om langs te komen....?!? Van harte welkom! Kunnen we nog een keertje kletsen en afscheid nemen!
Suus

tNellie zei

15 mei plus 3 weken is 4 juni
15 mei plus 4 weken is 11 juni

Volgend mij wordt de kans op jullie aanwezigheid op de familiedag steeds groter.
Ik zal zorgen dat er dan voor jullie ook een natje en een droogje is, maar blijf toch hopen dat jullie je visum eerder dan 14 juni binnen krijgen, hoor.

STERKTE, want jullie lijden nu wel een beetje zwerversbestaan. Bij pa & ma in huis is een goed alternatief, maar eigen haard in Yogja is goud waard!

tNellie

tNellie zei

Voortaan zal ik mijn stukje even overlezen voor ik het publiceer, want jullie lijden niet echt een zwersbestaan maar leiden dat wel...
Nou ja: leiden is in dit geval toch wel een beetje lijden.