11 juli 2011

Nog één nachtje slapen!En dan is het zover. Morgen hopen we 's morgens vroeg om 6.00u richting Schiphol te rijden. We vliegen om 11.00u. We komen om 9.00u de volgende morgen in Jakarta aan (hier 3.00u 's nachts). We moeten daar 12 uur wachten. We proberen een hotelkamer te regelen en wat bij te tanken. 's Avonds om 21.00u vertrekken we richting Papua. Donderdagmorgen om 7.00u hopen we daar aan te komen. (Dan moet hier de nacht nog gaan beginnen). Eerlijk gezegd zien we erg tegen de reis op. We zijn allemaal een beetje aan het eind van ons latijn na alle drukte (al het geregel, verhuizing etc). En het is zo lang reizen en we slaan zowat twee nachten over. Bovendien heeft Julia vandaag koorts, niet zo prettig... Maar we hebben in het vooruitzicht dat we het komende weekend een kijkje gaan nemen in Wamena en dat we Pieter (broer Jacomien) en Anja met hun kids gaan ontmoeten! Dat is erg prettig na twee jaar elkaar niet gezien te hebben! Zij zijn in de buurt van Wamena op conferentie. Daar gaan we dan maar even van genieten. Na het weekend weer terug naar de kust voor alle formaliteiten. Kan 5 min. duren, kan ook twee weken duren. Wachten, wachten en maar wachten tot ze zin hebben om je te helpen. O, o, dat wordt een taaie week... Donderdag 21 juli hopen we dat alles klaar is en vliegen we terug naar Java voor de drie maanden taalstudie. We hopen eens in de twee jaar op verlof te komen.

We willen iedereen bedanken voor alle goede wensen, kaarten, kadootjes enz. enz. En onze families willen we even speciaal bedanken. Die hebben zoveel voor ons gedaan! Momenteel zitten we nog te genieten op de camping in Wemeldinge met de gehele kampeeruitrusting van Jacomiens ouders. Verder hebben we afgelopen zaterdag hebben we genoten van ons verjaardags/afscheidsfeest wat we vierden samen met Nelleke (zus Jacomien) die ook jarig was en van de zomer naar Amerika hoopt te vertrekken.

We hebben een visitekaartje van ons gezin waar onze toekomstige adressen op staan. We hebben ze ook digitaal. Als u interesse hebt, stuur dan even een mailtje. (Ons mailadres blijft gewoon werken).

Sampai jumpa! (Tot ziens!)

11 opmerkingen:

fam.bloemhof zei

Hoi Pieter, Jacomien en kids,

Een hele goede reis morgen!
Alle goeds en Gods zegen voor de toekomst!
(Super visitekaartje trouwens... en fijn om jullie te kunnen volgen zo op afstand)
Marnix, Janneke, Loïs, Sem en Jada Bloemhof

Groetjes van Sem voor Ivana... het heeft indruk op 'm gemaakt, want we horen hem nogal eens over Indonesië..;-)

Anoniem zei

Ik wens jullie een heel goede reis en alle goeds straks in Indonesië.
Niet niks zo een reis en zeker niet voor de meisjes.
Groeten; Sentien

Petra zei

'n Heel, heel hartelijke groet (nog een keertje). Moet heel de tijd aan jullie denken deze dagen!

Veel succes met de langelange reis, en Gods nabijheid en zegen voor elke dag!

Liefs van ons

Elly zei

Heel veel succes de komende tijd!!
Ik heb net een vakantie Indonesië (Bali) achter de rug. Jullie gaan straks op het eiland ernaast een taalstudie doen. Ik was nog nooit zo ver geweest. Het is een heel ander leven daar. Ik ben benieuwd hoe het jullie vergaat. Ik vind het leuk om jullie op afstand te kunnen volgen!

Groetjes van je nicht,
Elly Sneep

HZ zei

Pieter, Jacomien, Julia en Ivana,

Veels succes met de reis (jullie zitten nu hopelijk al in de lucht) en bovenal Gods zegen over jullie werk daar.

We zullen jullie missen (en ook de kids).

We volgen jullie.

Groet,
Harold en Martine + kids

tante Ali zei

Ha Pieter, Jacomien, Julia en Ivana

Terwijl ik dit schrijf zijn jullie al ong. 4 1/2 uur in de lucht. We denken aan jullie en we hopen dat alles voorspoedig mag gaan. Een raar idee hoor dat jullie voor zo lange tijd weg zijn, maar we houden via jullie blog contact!

Liefs en groetjes,

oom Joop en tante Ali

Nelleke Benschop zei

Tjonge wat een reis.... Ik heb vandaag verschillende keren aan jullie gedacht. Hoe zou't gaan?
Hou ons maar op de hoogte hoor van al jullie belevenissen.
We hopen dat alles voorspoedig zal gaan en wensen jullie het allerbeste toe!

Groeten van nog een nichtje,
Nelleke Benschop

Andrea zei

Al hééél lang in de lucht, jullie nieuwe dag begint alweer bijna!
Nog een paar uurtjes voor jullie in Jakarta zijn. Wij gaan nu lekker uitrusten van vandaag:)
x

Janet zei

O schatten... Wat missen we jullie nu al! Zit nu te kijken of je mogelijk in Jakarta nog een mailtje gedaan hebt, maar ws liggen jullie nu onder de airco te trachten te slapen;) Goeie reis verder en laat ons gauw wat van de reis weten! Knuffels van hier, Janet

Jacomien zei

Wat leuk al die reacties! We zijn veilig in Jakarta aangekomen. We zitten in een hotel omdat we 12 uur moeten wachten. We hebben getracht wat uurtjes bij te slapen, want dat lukte niet erg in het vliegtuig... Ondanks de vermoeidheid vermaken de kids zich prima hier! We moeten de koffers zowat opnieuw inpakken, de hele kamer ligt vol speelgoed ; )
Tot morgen!
PJJI

Petra zei

Nog een dagje, dan zijn jullie er!
Heerlijk dat de kids zich zo lekker vermaken!