28 oktober 2011

We zijn er!

We zijn in Wamena! Gisteren zijn we na een mooie vlucht met MAF hier aangekomen. Terwijl we in het vliegtuig zaten kwam Pieter erachter dat hij de laptop op de achterbank van de auto van het guesthouse heeft laten staan ;( Inmiddels is deze bij kantor MAF gebracht en hopelijk zal die hier maandag arriveren. Daarom dus weinig actie op internet van onze kant. De kids genieten hier en vermaken zich met de honden en de buurmeisjes. We zien ze bijna niet binnen! Vandaag was er een feest op de internationale school, dus dat was een leuke binnenkomer. Julia zal daar maandag starten. Ivana is voorlopig nog thuis. Er is nog geen zicht op hoe dit verder zal verlopen, maar waarschijnlijk wordt dat voorlopig home-schooling. Een hartelijke groet vanuit onze nieuwe woonplaats.

8 opmerkingen:

MavdW zei

Ha! Fijn een bericht van jullie te lezen. In gedachten zijn we bij jullie. Je zal weer moeten wennen. Maar de meiden vermaken zich wel gelukkig. Succes Juul, op je nieuwe school! Gelukkig ben je les in het Engels nu gewend.
Tot horens/ziens,
[O]mavdW.

PJVD zei

Wat fijn dat jullie op je "basis" zijn aan gekomen! Wij hebben morgen onze familiere√ľnie. Ik zal de foto's via Picasa toesturen. Als je de Vreugdenhilletjes ziet, doe ze dan s.v.p. de hartelijke groeten!tN

nellekevandijk zei

Fijn!! Hopelijk zijn je snel gewend en is het even fijn als in Yogya :D Geniet ervan.. Stapel liefsxxxxx

Anoniem zei

vanaf nu ga ik jullie belevenissen volgen, heel veel plezier en succes, hart. groet tineke uit jogja

tineke hoek zei

vanaf nu ga ik jullie belevenissen volgen, heel veel plezier en succes, hart. groet tineke uit jogja(ik vertrek zo meteen uit het guesthouse naar een andere plek in jogja).

Janet zei

Haa,
Gelukkig dat jullie er nu zijn en hopelijk je laptop inmiddels ook... Hoe was je eerste schooldag, Julia? Ik ben benieuwd naar jullie leven daar, maak maar weer eens een mooie video!
Liefs, Janet

Anoniem zei

wij wensen jullie een super fijn tijd daar maar zo te lezen gaat dit wel lukken denk ik
heel veel succes op de nieuwe school
lieve groet uit Brabant

jose en rik

Anoniem zei

Geweldig om steeds jullie belevenissen te lezen. Fijn dat jullie eindelijk op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Nu gaat het eigenlijke werk beginnen. Heel veel sterkte en geluk daar. Jullie blogs stralen in ieder geval uit dat het goed mag gaan met jullie.

Groetjes uit Krimpen
JEA