5 december 2011

Zie ginds komt de stoomboot uit Java weer aan...

Het is hier dubbel Sinterklaas vandaag! Want tussen de middag is de verscheping uit Yogyakarta aangekomen en dat is heel prettig, want we waren het best beu om steeds naar het guesthouse te lopen om water, koelkast/vriezerspullen en kleren te wassen. Ook handig nu er verschillende verjaardagen in aantocht zijn.

Vanmorgen hebben we ook feestgevierd op school. De kids hebben genoten. Julia kwam in haar pauze ook even om kadootjes te zoeken en lekker te smikkelen van warme chocolademelk met pepernoten! Heerlijk!

Vanavond hebben we thuis Sinterklaas gevierd. We hadden nog allerlei verrassingen uit de NLse verscheping apart gehouden. Je had hun gezichtjes moeten zien!

Iedereen een prettig Sinterklaasfeest toegewenst!

3 opmerkingen:

Johvan Arnhem zei

Hoi Jacomien,

Leuk je zo te ontmoeten! Indonesië, mijn geboorteland. Dat je daar woont!
Ik ga je zeker volgen!

Hart. groet,
Johan van Arnhem, Staphorst

Jacomien zei

Ha Johan,
Wat leuk om iets van jou te horen! Hoe ben je aan onze website gekomen? Hoe is het met jou en je fam.? Als je langs wilt komen: welkom ; ).
groetjes Jacomien

Johan van Arnhem zei

Hoi Jacomien,

Gisteren sprak ik Janneke Mauritz-Dekker op facebook. Vandaar... Even oude herinneringen ophalen. Snap je? Zij vertelde dat jij in Indonesië woont. Waar woon je precies in Indonesië? Ik heb nog niet alles gelezen hoor van je...
Langskomen... tja..., Dat ik naar Indonesië ga is een feit. Alleen wanneer. Dan moeten onze jongens eerst wat groter zijn. Ik ga alleen eerder heen als mijn familie getraceerd is...
Mailen is misschien makkelijker? Mijn mailadres is jwvanarnhem@solcon.nl. Ik lees vast wel weer wat van je.

Hart. groet,
Johan