22 december 2017

Kerstgroet 2017

Vanuit Wamena wensen we jullie Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar! 

He will bring new hope to the waiting nations,
When He comes to reign in purity and love.
Let the earth rejoice at the Saviour's coming
Let the heaven's answer with the joyful morn:
Gloria in excelsis Deo!
Hear the angels singing: 'Christ is born'.

Hieronder een korte impressie van de Kerstviering op STKIP afgelopen week. Net zoals voorgaande jaren hadden we een gelegenheidskoor waarmee we een aantal bekendere Christmas Carols hebben ingestudeerd. Daarnaast hebben we gezongen met het vaste schoolkoor, een kleinere groep studenten en collega's, waarmee we sinds afgelopen januari wekelijks repeteren. Het was heel leuk en inspirerend om onder andere een aantal Carols van John Rutter in te studeren en uit te voeren. Een jaar geleden kon nog niemand noten lezen en kende niemand deze muziek, maar in een jaar tijd heeft het koor zich goed ontwikkelt.

Ondertussen hebben we allemaal vakantie. Op 29 december moeten we het land uit naar Singapore voor een nieuw tijdelijk visum. De aanvraag voor een nieuwe verblijfs- en werkvergunning is nog steeds in behandeling en was niet klaar voor het begin van de Kerstvakantie. Vandaar dat we weer een nieuw tijdelijk visum moeten halen. We hopen op 6 januari weer terug te zijn in Wamena. De situatie rond het visum blijft dus nog even onzeker. We proberen ons er niet al te druk over te maken en vertrouwen dat God weet wat het beste voor ons is. Het blijft natuurlijk wel een beetje onzeker en jullie gebed stellen we zeker op prijs!     






3 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk om naar jullie te luisteren! Knap, Julia en Ivana, het is best moeilijk muziek maar jullie laten je niet van de wijs brengen :)

tante Ali zei

We hebben genoten van de video's. Wat mooi dat jullie dit met elkaar kunnen doen. Wat zijn ook Julia en Ivana muzikale meiden. Prachtig!

Goede dagen toegewenst en een hartelijke groet,
oom Joop en tante Ali

Unknown zei

Zo, dat is zeker een grote muzikale ontwikkeling.. van géén noten lezen naar dít zingen met elkaar. Mooi!
Dat tweede filmpje.. dat herken ik nog van de PABO:).

Goeie reis vandaag!
Groetjes uit een klein Nederlands dorpje