16 februari 2021

Uitnodiging informatieavond

Dag allemaal,

Lang geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben. Inmiddels zijn we al bijna een jaar in Nederland! Ongelofelijk. Voordat we terug zouden gaan naar Nederland was het idee dat we een keer een soort ontmoetingsdag/Papuadag zouden organiseren. Daar is natuurlijk niet van gekomen en het ziet er ook niet echt naar uit dat dat voorlopig gaat gebeuren. Heel jammer dat we velen van jullie nog niet in het echt hebben kunnen ontmoeten. Dus daarom willen we een online informatieavond verzorgen en daarin terugblikken op onze tijd in Papua en uitleggen hoe we betrokken hopen te blijven bij Papua en STKIP via Karunia. Jullie kunnen ons live vragen stellen deze avond, maar we zouden het ook fijn vinden om vast wat vragen te ontvangen voordat we starten, zodat we ons daarop kunnen voorbereiden.

Zien we jullie ook op dinsdagavond 23 februari om 20.30u? De bijeenkomst vindt plaats via Teams: https://karunia.org/infoavond/. Je hoeft Teams niet te installeren hiervoor. 

Ontzettend fijn om te horen dat de meeste sponsors hun giften door hebben gezet naar Karunia, namens hen heel hartelijk dank, want ook zij verkeren in zwaar weer. En omdat wij zelf geen nieuwsbrieven meer uitgeven kwam vanuit Karunia de vraag of jullie het fijn zouden vinden om hun nieuwsbrief te ontvangen die een paar keer per jaar uitkomt. Opgeven hiervoor kan via deze link.

Hartelijke groeten en hopelijk tot snel!

Pieter & Jacomien van der Wilt

Geen opmerkingen: