3 augustus 2011

Kriskras door Yogja

We zitten weer in de schoolbanken! We merken dat het heel fijn is dat we in NL al Indonesisch hebben gehad. We vliegen door de lesstof heen. Vooral het communiceren is lastig, dus dat doen we nu zowat de hele tijd. De eerste paar dagen hebben we samen les gehad. De kids gingen naar een kinderopvang. Maar we merkten dat de kids daar niet echt happy waren. Sowieso waren alle nieuwe indrukken eventjes teveel. De komende weken hebben we gescheiden les, zodat een van ons bij de kids kan blijven. 15 augustus start de internationale school waar ze beiden naar toe zullen gaan. Eergisteren hebben we daar kennisgemaakt. Verder kregen we verheugend nieuws uit Wamena: Julia is welkom op de internationale school in Wamena! Weer een probleem opgelost. Gode zij dank!

Zoals je op het filmpje ziet, hebben we twee scooters gehuurd. We crossen hier door het drukke verkeer van Yogja. Het is net zoiets als skieen... ; ) We doen voorzichtig. De kids vinden de scooters helemaal geweldig. Zeker omdat we hele mooie helmen voor hen gekocht hebben. Naar de internationale school is het ongeveer 30 min. rijden.

Yogja is een geweldige stad. Er is hier zoveel te doen/zien dat we gewoon goed moeten plannen om alles te kunnen doen wat we willen. Vooral de zaterdagen zullen we hiervoor gebruiken.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig om jullie belevenissen per scooter mee te lezen. We zouden jullie daar graag zien rondcrossen. En wat heerlijk dat Julia naar de internationale school kan, weer een zorg minder. Jullie zijn veel in onze gedachten en we bidden voor jullie. Heel veel sterkte en succes met alle dingen.

Groetjes, Jaco, Elselien en Alexandra

Petra zei

Fijn zeg dat Julia welkom is op die school in Wamena. Had je anders thuisonderwijs moeten geven? Of wat was de andere optie geweest?

Haha, ik kan me voorstellen dat de meiden het geweldig vinden met die scooters.
Onze boys vonden het een super-filmpje:)!

Anoniem zei

hallo allemaal
mooi site waar je dit op kan lezen
super hoor ik heb alles even door gelezen en er van genoten heel veel succes verder groetjes uit Hilvarenbeek jose en rik

Janet zei

Ha lieve mensen,
Wat lache, jij in wapperende rokken op de scooter, Mien! Gaan jullie die straks ook kopen? Volgens mij hebben jullie het er prima naar je zin en missen jullie NL geen seconde;) Hier is het nu Noordwester storm geloof ik... Wat super van die school, het is weer goedgekomen!
Liefs uit de Bogerdlaan

Jacomien zei

Broekrok ; )

Jans zei

Hahaha Jaco!