15 juni 2012

Home made

We zijn na een goede reis in Nederland aangekomen. Het is allemaal prima gegaan, alleen wel erg moe. Super om iedereen weer te zien in NL! We gaan er van genieten! En van alle lekkere dingen hier...
Hier het beloofde blog, want hier hebben we goed internet ; ):In de loop van de tijd een aantal plaatjes verzameld van home made gerechten. Erg leuk dat je hier van je hobby een deugd kunt maken. Er zijn al wat uren versleten in de keuken! Maar ons motto is: "Wat je (hier) niet kunt kopen, kun je zelf maken". En dat proberen we dan ook... ; ).
Soms is er enige creativiteit nodig om een plaatsvervangend ingredient te vinden. Geniet van de foto's en als je een recept nodig hebt dan roep je maar!


ps. Oplossingen van de woordpuzzel kun je nog inzenden t/m dit weekend. Begin volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt.

2 opmerkingen:

PJVD zei

In de roos! Ik dacht: even een check of ze al veilig in NL zijn aangekomen en ik lees meteen het verheugende bericht: moe maar voldaan gearriveerd. Jullie blij en ik blij!'k Zie je morgen nog niet, ga naar Lisse(rbroek).

Petra zei

Ge-luk-kig! Jullie zijn veilig terug.
We danken God voor Zijn beschermende Hand over jullie.