21 augustus 2012

Julia is 8 jaar!

Nog geen week terug in Wamena en Julia is al jarig! Omdat de school pas donderdag begint hebben we het maar groots aangepakt ; ). We hebben alle meisjes (20, in de leeftijd van 4 - 18 jaar) van de internationale gemeenschap uitgenodigd voor een cupcake & nailart party. Dat viel in goede aarde! Was erg gezellig. De grote meiden zorgden voor de kleine. Julia was het stralende middelpunt. Ze heeft vreselijk veel gekregen. Aan het eind van de middag kwam er nog wat visite (voornamelijk de Nederlanders) en onze hulp Selvi is samen met haar tweelingzus Maria blijven avondeten. Nu konden wij ze een keer bedienen en dat vonden ze eerst maar typisch, maar ze hebben enorm genoten! Julia en Ivana hebben hun nagels gelakt, dat vonden ze prachtig. Al met al een geweldig leuke dag!

3 opmerkingen:

PJVD zei

Hartelijk gefeliciteerd met je 8e verjaardag, Julia! Nu blies jouw olifantje met zijn lange snuit zeker je verjaardag uit!?? Allemaal de groetjes van t Nellie.

tante Ali zei

Ha Julia

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat is even een groot feest geweest met zoveel bezoek en kadootjes. Wat heeft mamma een mooie taart gemaakt. Was ie lekker?

Groetjes, ook voor pappa, mamma en Ivana, van oom Joop en tante Ali

Petra zei

Dat ziet er uit als een fantastisch feest!
Gefeliciteerd Julia!

Veel groetjes,
Gideon, Romeo, Jédidja,
en hun vader en moeder