19 juli 2022

Julia geslaagd

 
Joehoe!! Op 9 juni kregen we te horen dat Julia is geslaagd voor de Havo met mooie cijfers. We zijn ontzettend trots op haar! De overgang van internationaal onderwijs naar Nederlands onderwijs was niet gemakkelijk en de terugkeer naar Nederland ook niet. Superknap gedaan Juul! We hebben veel gebeden voor haar en God heeft onze gebeden verhoord. Heel dankbaar, ook voor alle mensen die haar hebben onderwezen. In NL, op de internationale school en de mensen die hebben geholpen met de homeschooling. 

We hebben hebben het gevierd door samen met de onderwijsvrijwilligers uit eten te gaan.

Tijdens de diploma-uitreiking werd ook het bedrag bekend gemaakt van de examenactie voor Karunia. Wow, wat een bedrag! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. En ook wel trots op de rol die Julia hierin heeft gespeeld. 


Julia neemt nu een tussenjaar. Ze is aangenomen bij Youth With a Mission (YWAM) om een discipelschapstraining te gaan volgen in Amerika. Dit is een training van 3 maanden in Wyoming op een ranch met paarden. Daarna is er een mission trip van 2 mnd naar Kyrgystan. Ze hoopt dit te gaan doen van maart - juli 2023. De tijd daarvoor zal ze gebruiken om te gaan werken en om fundraising te doen hiervoor. We zijn blij en dankbaar dat ze het verlangen heeft om iets met mission te gaan doen. We bidden voor haar om duidelijkheid en leiding voor de toekomst. Mocht je haar nieuwsbrief willen ontvangen, stuur ons dan even een berichtje.

Geen opmerkingen: