29 juli 2022

Terug naar Papua!


Het is zover! We zijn onderweg naar Wamena. Fijn dat het eindelijk weer kan! Wie had gedacht dat het zolang zou duren voor we terug konden gaan om af te sluiten. Pieter is afgelopen januari/februari alleen terug geweest om les te geven. Dat was een gedoe met quarantaine e.d. We hebben gewacht tot de regels minder streng waren en zijn inmiddels in Jakarta aangekomen. Alsnog spannend om te reizen! In Jakarta hebben we 2 nachten geslapen. Pieter kon hier mooi in het archief duiken van de CMA voor zijn onderzoek. En we hebben natuurlijk lekker gegeten op de voor ons bekende plekken. Leuk om te zien dat er herinneringen terugkomen bij alle 3 de kids!

Vannacht hopen we door te gaan naar Wamena. Heel benieuwd wat het allemaal met ons gaat doen. Zullen veel gemengde gevoelens zijn met hele leuke momenten maar ook flashbacks. We waarderen het als jullie voor ons zouden willen bidden. Dat we een goede en mooie afsluiting mogen hebben als gezin en mogen eindigen met goede herinneringen i.p.v. dat de slechte steeds boven komen van de laatste periode daar. We hebben er tenslotte bijna 9 jr gewoond en ook veel mooie dingen meegemaakt. Het zal in elk geval super zijn om onze lokale collega's te zien! Volgend weekend hopen we de grote afscheidsceremonie te hebben met een kookput.

We hopen een dag of 10 in Wamena te zijn en dan via Sentani naar Bali door te reizen. Daar zullen we onze tijd in IndonesiĆ« afsluiten met een vakantie.  

Als jullie het leuk vinden ons te volgen: We zullen proberen elke dag updates te plaatsen. Dit zullen we voornamelijk doen via Jacomiens WhatsApp status en de verhalen van Facebook en Instagram. Stuur gerust een berichtje of verzoek als je die niet kunt zien.

Geen opmerkingen: